Print Friendly, PDF & Email

Proces

Dit ønske

Det hele starter selvfølgelig med dit ønske om at få skrevet din historie. Forestiller du dig en stor ‘roman’, en helt kort sag eller noget midtimellem? Tænk over, hvad der er vigtigt for dig at få med, og hent gerne inspiration i eksemplerne her på hjemmesiden.

Kontakt

Du kontakter mig, og vi får en god snak om din historie. Når du er parat, aftaler vi det videre forløb, enten over telefonen eller ved et  hos dig. Jeg kommer gerne, uanset hvor du bor i Danmark. Herefter får du vores aftaler på skrift.

Interview

Jeg interviewer dig, enten her i Skriverhuset eller i dit eget hjem. Forud for interviewet har vi aftalt nogle overskrifter. Interviewet varer cirka halvanden time, og det optages på en diktafon. Det foregår i dit tempo, og jeg stiller mine spørgsmål med en god fornemmelse for, hvad der er vigtigt for dig.

Tekst

Så går jeg i gang med at skrive! Det er ikke sådan, at jeg skriver ordret, hvad du har sagt. Jeg fanger kernen i din fortælling og får teksten til at hænge godt sammen. Når jeg er færdig med at skrive, får du teksten til gennemlæsning, og jeg retter den til efter dine kommentarer. Hvis du har valgt mange interviews, retter vi løbende de tekster, jeg skriver. Til sidst finpudser vi hele historien.

Illustrationer

Vi gennemgår eventuelle fotos/andre illustrationer, du gerne vil have med. Jeg anbefaler at begrænse antallet, men enkelte kan være en god idé. Tre illustrationer er inkluderet i prisen.

Trykning

Skal din historie trykkes som bog, viser jeg dig mulighederne, og vi aftaler omslag m.m. Hvis dine ønsker til design ligger ud over, hvad Skriverhuset kan tilbyde, indhenter jeg tilbud fra grafikere med bogdesign som speciale. Jeg sørger for, at din bog bliver trykt i så mange eksemplarer, du ønsker.

Du kan selvfølgelig også vælge kun at få din historie udleveret digitalt.

Så er den færdige livshistorie din!

Jeg rådgiver gerne, hvis du har planer om at offentliggøre den, evt. udgive den ved et forlag. Til sidens top


Betaling

Ved køb af et-tre interviews (livshistorie model 1-3) betaler du i to lige store rater. Den første rate vil jeg bede dig betale lige efter det første interview, og herefter går jeg i gang med at skrive. Den sidste rate falder, når du har læst og godkendt den færdige historie.

Ved køb af flere end tre interviews falder betalingen i flere rater efter aftale med dig. Men den første altid umiddelbart efter det første interview.

Ønsker du din historie trykt som bog, får du en særskilt faktura på trykningen.

Se priser
Til sidens top

Bor du i Odense, er besøget gratis for dig. Bor du længere væk, faktureres transportudgifter efter statens takster. Beløbet betales forud for besøget